Opening winkelcentrum

22 oktober '23

Het is zover! Op 10 november wordt Winkelcentrum Hart van de Waalsprong geopend. Een mooi moment waarnaar is uitgekeken. Niet alleen door de ondernemers, maar ook door de buurt. In het winkelcentrum komen 25 winkels, horeca en voorzieningen. Woon je straks in De Waalhoven, dan heb je straks dus alles wat je dagelijks nodig hebt binnen handbereik.

Hoe kom je er en wat vind je er?

Via aantrekkelijke routes kun je vanaf De Waalhoven gemakkelijk naar het winkelcentrum fietsen of wandelen. Het is 10 minuten lopen. Met de fiets ben je er in een paar minuten. Op het plein vind je een Albert Heijn en ALDI. Daarnaast is er ook gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Tussen de beide supermarkten is het versstraatje met lokale smaakmakers zoals een bakker, slager, slijter en visboer.

Dat is bijzonder

Een energieneutraal winkelcentrum. Waar zie je dat tegenwoordig? In de Waalsprong dus. De energie die nodig is voor het centrum wordt zoveel mogelijk ter plaatse opgewekt. Naast zonnepanelen en led-verlichting wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van restwarmte. De restwarmte van de koelsystemen wordt gebruikt voor de verwarming van de winkels.

Wandel zeker eens langs om de sfeer te proeven en als je er dan toch bent… ervaar de vrijheid en de weidsheid van De Waalhoven.

  Contact
  Nieuws