Welkom in Spiegelhof

Wijk in voorbereiding

Dynamiek en rust

Wonen met uitzicht op De Waal. Hier spelen kinderen heerlijk in het gezellige binnenhof en zijn er altijd wel ouders om een oogje in het zeil te houden. Vanaf de picknicktafel in de tuin kijk je uit over de spelende kinderen in het hof. De buren lopen langs voor een praatje en blijven soms spontaan eten. Dat is wonen in Spiegelhof in De Waalhoven. Heb je even geen behoefte aan de dynamiek of sociale ontmoetingen? Dan trek je je rustig terug aan de andere kant van je woning op het terras aan het fraaie groene landschap. Een tweede voordeel is dat je met die twee terrassen altijd een mooi plekje in de zon hebt! Zie je jezelf al zitten?

image alt

Voor ieder wat wils

In Spiegelhof komen gezinswoningen en appartementen, ontworpen in natuurlijke tinten. De woningen staan hoger dan het omliggende landschap. Zo kijk je vanaf je terras aan de ene kant op zo’n drie meter hoogte uit over het landschap. Aan de andere kant grenst je terras aan de lager gelegen binnentuin. De Spiegelhof bestaat uit appartementen en penthouses, hofwoningen en zogeheten ‘friendswoningen’, met deels gemeenschappelijke voorzieningen. Vanuit je woning of appartement heb je prachtig uitzicht op de Waal en kun je altijd de gezelligheid opzoeken in de collectieve tuin. Auto’s blijven uit het zicht, want door de hoogteverschillen is hier plek voor ondergrondse parkeerruimtes.

image alt

Kiezen tussen stad en natuur

In Spiegelhof geniet je van het open landschap en het water van de Spiegelwaal, maar ook van de stedelijke voorzieningen om de hoek. De horeca in de Waalhoven, het winkelcentrum Hart van de Waalsprong, fietsend naar de binnenstad via De Oversteek of naar het station om er verder op uit te trekken. Natuurliefhebber of stedeling; Spiegelhof biedt voor elk wat wils. Voel je verbonden met het landschap of geniet van de dynamiek van wonen midden in Nijmegen.

Interesse?

Er wordt hard gewerkt aan de uitwerking van Spiegelhof in De Waalhoven. De komende tijd wordt de website verder uitgebreid met nieuwe informatie, over bijvoorbeeld de inrichting van het hof, de woningtypen, planning en meer. Ben je nieuwsgierig en wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je mailadres achter, dan ontvang je vanaf nu het laatste nieuws over Spiegelhof in je mailbox.

Ik heb een vraag Contact
Lees alles over De Waalhoven Nieuws