Fase 1 in verkoop

Thuiskomen op je vakantieadres

Tussen het door een gracht omzoomde Fort Beneden Lent en Spiegelhof, ligt Benedenerf. Aan het recreatieve landschap langs de spiegelwaal en eiland Veur Lent, is dit één van de allermooiste plekken van Nijmegen, waar je straks kan wonen!

Een erf met 19 luxe woningen (2 onder 1 kap, vrijstaande villa’s en erfwoningen) in het landschap naast een boomgaard. De woningen liggen naast het Fort Beneden Lent. De architectuur met glazen delen, hout in warme natuurlijke tinten en houten vlonders als terrassen, passen prachtig in de groene omgeving. De ruimte tussen de woningen wordt natuurlijk ingericht en ook de boomgaard is een bijzondere verschijning in Benedenerf. Hier ontmoet je elkaar spontaan of wandel je samen door het groen. Door de kleinschaligheid, het informele karakter, de verbondenheid met het landschap en het wonen aan een erf naast de boomgaard, voelt thuiskomen in Benedenerf als aankomen op je vakantieadres.

image alt

Genieten van het landschap

De woningen in Benedenerf staan rondom een erf en hebben allemaal een royaal terras met voldoende privacy in het landschap in plaats van een tuin. Schermen van lei-perenbomen en ander groen zorgen voor voldoende privacy terwijl je ook vrij uitzicht hebt vanuit je woning. Zo kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. Schuttingen zie je hier niet, wel veel groen. De bewoners kunnen samen genieten van de natuur rondom en elkaar beter leren kennen. Het wandelpad dat alle vier de Waalhoven met elkaar verbindt, eindigt hier in Benedenerf, bij een trekpontje naar het Fort.

image alt

Wonen in het groen

In Benedenerf praat je met de buren over de volgende buurt-BBQ, elk jaar weer een hoogtepunt. Benedenerf wordt een hechte gemeenschap binnen De Waalhoven. Er is veel ruimte voor spontane ontmoetingen in het groen rondom de woningen. En ook voldoende privacy, ondanks dat je hier geen schuttingen zal tegenkomen. De 19 ruime woningen van Benedenerf staan aan de dijk en aan de boomgaard. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen op steenworp afstand van de Nijmeegse binnenstad?

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je mailadres achter, dan ontvang je vanaf nu het laatste nieuws over Benedenerf in je mailbox.

Ik heb een vraag Contact
Lees alles over De Waalhoven Nieuws