Welkom in Zuidhof

Wijk in ontwikkeling

Groen en stedelijk wonen voor jong en oud

Wonen aan de dijk langs de Waal, waar je een bent met de schoonheid en rust van het landschap. Met een restaurant voor de deur, voorzieningen om de hoek en de dynamiek van de stad aan de overkant van de Waal. Hier start je jong, met of zonder kinderen, en kun je oud worden in een van de zorgwoningen aan de Waal. Zuidhof is een wijk voor iedereen. Bewoners voelen zich met elkaar verbonden en zorgen voor elkaar én hun groene leefomgeving. Met veel verschillende woningtypen, heeft De Zuidhof een thuis voor iedereen.

image alt

Woningen hoog en laag

Gelijkvloers wonen in een nieuw appartement, maar niet in een anoniem gebouw. Met zicht op de rivier én het landschap, dicht bij de stad. Waar de kinderen veilig kunnen spelen en buren samen de handen uit de mouwen steken. Dat kan in Zuidhof, één van de twee grotere bebouwingsclusters langs de brug de Oversteek. Hier, aan de noordkant van Spiegelhof, komen woningen in veel verschillende typen voor jong en oud. Gebouwd in natuurlijke tinten zoals zilver, zacht grijs en antraciet-metallic flirt Zuidhof met het licht in de omgeving! Kies je voor een penthouse met prachtig uitzicht vanaf het grote terras, een maisonnette, een appartement of ruime gezinswoning? Ook is er aanbod van huur- en zorgwoningen in Zuidhof.

image alt

Verbondenheid en privacy

In Zuidhof voel je je verbonden met het landschap én elkaar. Gezins en starterswoningen liggen met de tuin aan een gezamenlijk binnenhof, appartementen hebben adembenemende uitzichten en er zijn collectieve ruimten en een restaurant waar buren elkaar ontmoeten. Vanaf de gemeenschappelijke terrassen let iedereen een beetje op de kinderen in de hof en er is altijd wel iemand bereid om te helpen met een (technisch) klusje.. Je geniet van de verbondenheid, maar ervaart ook genoeg privacy én vrijheid om te doen wat je wil. Start de dag met yoga op je terras, ga een stukje hardlopen of spontaan met de buren en een fles wijn naar dat strandje aan de Waal. Genietend van het uitzicht kom je heerlijk tot rust.

Op de hoogte blijven?

We zijn druk bezig met de uitwerking van Zuidhof in De Waalhoven. De komende tijd breiden we de website verder uit met informatie, over de inrichting van de hof, de woningtypen en architectuur en planning. Heb je interesse en wil je graag op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je mailadres achter, dan ontvang je vanaf nu het laatste nieuws over Zuidhof in je mailbox.

Ik heb een vraag Contact
Lees alles over De Waalhoven Nieuws