Ontmoeten doe je óveral in De Waalhoven

31 januari '24

In De Waalhoven is er altijd wel iets te doen. Een dynamische plek waar wonen, genieten, ontmoeten, groeien en dromen samen komen. Voor jong én oud. Je bent er nooit echt alleen. En vervelen zal niet snel gebeuren. Voor iedereen is er wel een plekje te vinden in een van de woningen. Of daarbuiten. Het gevoel van een community. Je kunt overal wel even een gezellig praatje maken als je daar behoefte aan hebt. Hier voel jij je thuis, in De Waalhoven. Zie je het voor je?

image alt

Het gevoel van thuiskomen

Dat het fantastisch wonen wordt in De Waalhoven moge duidelijk zijn. Mer circa 590 duurzame nieuwbouwwoningen omringd door het omliggende landschap en de natuur. Toch is er genoeg te doen en ervaren. Hier voel je ontspanning en kom je tot rust! Tegelijkertijd heb je vanaf deze heerlijke plek uitzicht op de historische binnenstad van Nijmegen en de stuwwal. Wat dacht je van een middagje slenteren door Nijmegen of genieten van de zon met je voetjes in het zand bij Baiana. Een heerlijke plek aan het water waar je het hele jaar kan neerploffen. Kies één van de drie bruggen en je bent er. Alles is binnen handbereik!

image alt

Unieke plek in Nederland

Ook in De Waalhoven is er genoeg ruimte om te ontmoeten. In de winter op het natuurijs voor de deur en langs de wandelpaden. Óf in de zomer op een bankje in het park en in de parkachtige binnentuinen. Er is altijd wel iemand in de buurt. Bij de Bring-Me-Box om je pakketje of post op te halen word je vriendelijk begroet door een bewoner. Wanneer je de deur uitloopt spelen buurkinderen samen op het binnenhof. Ondertussen wordt er geluncht aan de picknicktafels en liggen mensen te lezen in het gras. Er klinken vrolijke stemmen vanuit de buurtkamer en de horeca aan de dijk. Een aantal bewoners staan samen in de kas waar ze hun verse groenten kweken. Enkele buren zijn ondertussen bezig met het aansteken van de buurtbarbecue. Wat een gezelligheid! Een veilige haven waar de tijd even stilstaat en bewoners tijd maken om elkaar te ontmoeten. Nieuwsgierig?

Wil jij ook je eigen plekje in De Waalhoven?

Dat snappen we! Een veilige plek waar ontmoetingen vanzelf gaan. Ben je om? De verwachting is dat de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop gaan. Zie je jezelf hier wel wonen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! Dan weet je zeker dat je niets mist van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten over de voorzieningen? Je leest het hier
Hoe goed is de Waalhoven bereikbaar? Je leest het hier