In je eigen cocon in De Waalhoven de hele stad benutten

7 december '23

Er is genoeg te doen en te ontdekken in en om De Waalhoven dat moge duidelijk zijn. Als je er behoefte aan hebt, kun je de reuring en gezelligheid op elk moment van de dag opzoeken. Het communitygevoel. Even een koffietje met de buurvrouw. Een kletspraatje op het terras aan de dijk en bij de collectieve moestuintjes. Of lekker uit eten in de binnenstad van Nijmegen. Maar je kunt ook helemaal op jezelf zijn in je eigen woning als je dat wilt. Even niet de deur uit naar de supermarkt of naar het nieuwste restaurant, maar lekker bestellen. De keuze is aan jou. Hoe fijn is dat!

image alt

Niets moet, alles mag

Nijmegen puilt uit van de hippe restaurants, nieuwe hotspots en culturele verrassingen. Vervelen doe je hier niet snel. Gelukkig maar. Zo heb je altijd de optie om eropuit te gaan. Of niet. Vroeg in de ochtend genieten van het weidse uitzicht in en rond De Waalhoven. En daarna lekker de fiets pakken naar het centrum van Nijmegen. Het kan állemaal. Soms heb je van die momenten dat je even de drukte aan je voorbij wil laten gaan. Even de boel de boel laten. Lekker in je cocon. Ook daar is ruimte voor in De Waalhoven. Niets moet en alles mag. Genieten vanaf je balkon van het kabbelende water van De Waal. En toch is de hele stad Nijmegen beschikbaar en dichtbij. Ideaal!

image alt

Alles binnen handbereik!

De deur hoef je echt niet uit om een klein vorkje mee te prikken van jouw favoriete gerechtje. Of liever gezegd een groot vorkje. Misschien heb je juist wel zin om je kookkunsten te laten zien, maar geen zin om in een drukke supermarkt te staan? Dan laat je toch lekker de boodschappen thuis bezorgen door Butlon, Crisp, Flink of Picnic. Zin in een culinair hoogstandje? De Waalhoven wordt omringd door hotspots met een bezorgservice. Een kwestie van naar de menukaart kijken, een lekker gerecht uitzoeken en bestellen. Via UberEats, Deliveroo, Thuisbezorgd, Eatsous, Uitgekookt, Hapsalons, SushiPoint, en Bestellenbij.nl hoef je dat ene heerlijke gerecht niet meer te missen. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen op een steenworp afstand van de Nijmeegse binnenstad en alles in de buurt te hebben?

Wonen in het groen en tóch de stad dichtbij?

Wat een voordelen, ben je al om? De verwachting is dat de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2024 kunnen worden verkocht. En vanaf medio 2025 kun jij gaan genieten van het uitzicht vanuit je woonkamer, terras of voordeur. Zie je jezelf hier wel wonen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! Dan weet je zeker dat je niets mist van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten over de voorzieningen? Je leest het hier
Hoe goed is de Waalhoven bereikbaar? Je leest het hier