Hoog wonen met zicht op de Nijmeegse skyline

28 november '22

Hoog in de lucht en toch midden in het groen. Uitzicht op de skyline van de historische stad Nijmegen en toch weerspiegelt de zon in het gladde water van De Spiegelwaal pal voor je neus. Het leven trekt hier letterlijk aan je voorbij. Zie je jezelf al vanaf je balkon de verte in turen? Hier geniet je van het avondrood en een gouden zonsopgang. Van urban vibes tot tuintjes om in te zaaien. Een omgeving die altijd in beweging is, maar hier ben je heerlijk op jezelf. Wonen op het hoogste punt van De Waalhoven. Even weg van alles, iets voor jou?

image alt

Skyline langs de Waal

Een groene én urban wijk in het rivierenlandschap van de uiterwaarden, maar ook direct verbonden met de Nijmeegse binnenstad. Het nieuwste centrum van de oudste stad van Nederland omringd door het omliggende landschap en de natuur, dat is De Waalhoven. De woningen en appartementen aan de dijk vormen samen met de brugbogen van De Oversteek een nieuwe skyline langs de Waal. Hier woon je mét adembenemend uitzicht over het uiterwaardenlandschap en ervaar je privacy en ontspanning en kom je tot rust. Ondertussen bruist het beneden van de energie.

image alt

Urban vibes in de natuur

In Noordhof en Zuidhof kun je hoog wonen en helemaal op jezelf zijn, maar voel je je nooit eenzaam. Geniet op je balkon van de weidse uitzichten. Beneden sta je meteen met je voeten in het groen. Buurkinderen spelen samen buiten En als je wil, zoek je de gezelligheid op en ontmoet je mensen in de ‘buurtwoonkamer’ of in het gezamenlijke binnenhof. Maak een praatje aan de picknicktafel met andere ouders. Skaters en freerunners ontmoeten elkaar midden in de natuur. Ook de kas is de pérfecte ontmoetingsplaats voor bewoners om samen hun groenten en kruiden te verbouwen. Urban vibes meets nature. Dat maakt De Waalhoven uniek in Nederland.

Bruis van energie

De Waalhoven, een plek waar ontmoetingen vanzelf gaan Zie je jezelf hier wel wonen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! Dan weet je zeker dat je niets mist van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten over Waalhoven? Nieuws
Kom naar het informatiecentrum Maquette Waalhoven bekijken