Elke dag een nieuwe verrassing

23 juni '23

In De Waalhoven geniet je van 2 werelden. Elke dag weer word je verrast door de schoonheid van het landschap. Tegelijkertijd heb je vanaf deze heerlijke plek zicht op de oude binnenstad van Nijmegen en de stuwwal aan de overzijde. Het is dat contrast tussen de stad en natuur, tussen drukte en rust, dat De Waalhoven zó uniek maakt. Je beleeft de stad in de vrijheid van de natuur. Zie je jezelf al suppen op de Spiegelwaal of bijpraten met je buren in het gezamenlijk hof pal voor je voordeur?

image alt

Vier Waalhoven, drie generaties

Woningen met groene tuinen en terrassen midden in de natuur, met een gezamenlijk binnenhof of rond een collectieve boomgaard met een buurtschuur. Aan elkaar geweven door een groene ader, zonder de stad uit het oog te verliezen. In De Waalhoven met Noordhof, Zuidhof, Spiegelhof en Benedenerf is er ruimte voor drie generaties tegelijk. Een unieke plek waar spontane ontmoetingen vanzelf gaan. Hier spelen kinderen veilig zonder auto’s in de buurt en onderhouden bewoners samen de tuinen. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen op steenworp afstand van de Nijmeegse binnenstad?

image alt

Voor iedereen. Door iedereen.

In deze community gaat het rivierlandschap hand in hand met urban vibes. Bewoners zijn betrokken met wat er in hun omgeving gebeurt en zorgen voor elkaar en de omgeving. Bakfietsen, auto’s, onderhoud en zorg worden met elkaar gedeeld. De gezelligheid vind je in de binnentuinen, collectieve moestuintjes, de boomgaard en de buurtwoonkamer. Dit zijn plekken om even bij te praten, samen fruit te plukken of voor buurtbarbecues.

Ga kijken bij het urban sports park, lezen op een van de bankjes, struinen over de wandelpaden of naar de Waalstrandjes waar je kunt picknicken met je vrienden en familie, pak je sup en geniet van het water. Voor je dagelijkse boodschappen ben je in een paar minuten in het Hart van de Waalsprong, het nieuwe winkelcentrum. Stap de Waalhoven uit en je loopt zo de dijk op en de uiterwaarden in. En in no-time ben je in het culturele centrum van Nijmegen.

Wonen in De Waalhoven?

De komende tijd breiden we de website verder uit met nieuwe informatie over de inrichting van de vier Waalhoven, de woningtypen en planning. Ben je nieuwsgierig en wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je mailadres achter, dan ontvang je vanaf nu het laatste nieuws over De Waalhoven in je mailbox.

Lees alles over De Waalhoven Nieuws
Ik heb een vraag Contact