Vrijstaande woning #011

€ 1.197.500 v.o.n. In optie

Omschrijving

Je wordt langzaam wakker van het vrolijke getjilp van de vogels. Als je de gordijnen openschuift, zie je het meteen; dit wordt een mooie dag! Snel naar beneden om achter lekker de deuren open te zetten en dan op je gemak genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Je bent niet de eerste; zoonlief zit al aan tafel te appen met vrienden om af te spreken.


Samen en privé, lees hier meer over De Boomgaard...

In optie

Vrijstaande woning #011

€ 1.197.500
ca. 191 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 117 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. Alle vrijstaande woningen hebben een keuken met een kookeiland en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora bestaande uit een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en Franke kraan. De vrijstaande woning type 2 en 3 krijgen daarnaast ook standaard een ingebouwde wijnklimaatkast.

Alternatief aanbod