Samen en toch privé

18 januari '24

Thuiskomen op je vakantieadres, dat wil toch iedereen? Het kan in Benedenerf door haar unieke ligging tussen de door een gracht omzoomde Fort Beneden Lent en Spiegelhof. Tegen de dijk aan gelegen en toch alle voorzieningen om de hoek. Dit is één van de allermooiste plekken om te wonen in Nijmegen.

Privé

Naast al dat natuurschoon is Benedenerf ook een boomgaard met volwassen en vruchtdragende bomen rijk. De bouwnummers 11, 12, 13 en 14 grenzen direct aan de boomgaard. Wat een geluk! Deze woningen hebben een privé terras direct aan de woning van maar liefst ruim 50 m2 én een stuk grond voor eigen gebruik in de boomgaard van nog eens ongeveer 50 m2. Trappetje af en je ligt zo in je hangmat.

Samen

Er blijft dan nog heel een stuk boomgaard over dat in stand gehouden moet worden en gezamenlijk eigendom wordt van deze 4 woningen (bouwnummers 11 t/m 14). De boomgaard wordt hiermee geen openbaar gebied waar iedereen zomaar doorheen kan lopen, maar wordt exclusief voor de toekomstige bewoners van deze 4 woningen. Stichting Co-Bomen die al jaren de fruitbomen en boomgaard onderhoud, wil dit blijven doen voor de nieuwe bewoners. Zij gaan graag in gesprek met de toekomstige bewoners over het onderhoud van de boomgaard.

  Meer nieuws over Benedenerf
  Ik heb een vraag