Bereikbaarheid Benedenerf

Met de fiets of auto, te voet of op je skates. Vanuit Benedenerf kun je alle kanten op. Dit deel van de Waalhoven ligt aan de Oosterhoutsedijk, tegen het Fort Beneden Lent aan. Dicht bij winkelcentrum het Hart van de Waalsprong en op 3 minuten fietsen van het NS-station Nijmegen-Lent.

Duurzame mobiliteit

In De Waalhoven stimuleren we duurzame mobiliteit. Ook in Benedenerf staan fietsen, lopen, wandelen en elektrische (deel)(bak)fietsen centraal. Met het Hart van de Waalsprong én de Nijmeegse binnenstad dicht bij, kun je de auto ook gemakkelijk laten staan. Om het nog gemakkelijker en aantrekkelijker te maken om de fiets te pakken, zijn er voldoende oplaadpunten voor elektrische (deel)fietsen en e-scooters beschikbaar, net als plaatsen om bakfietsen te stallen.

Met de trein of bus

De stad in en uit kun je natuurlijk ook met het openbaar vervoer. In maar een paar minuten fiets je naar het NS-station Nijmegen-Lent. Van hieruit kun je met de trein of bus alle kanten op. Van Arnhem tot Utrecht en Amsterdam en van Veluwe tot de Betuwe.

Tóch met de auto?

Heb je soms toch een auto nodig? In het autoluwe Benedenerf stimuleren we bewoners bij voorkeur gebruik te maken van een van de elektrische deelauto’s voor bewoners. Door de goed bereikbare, centrale ligging van De Waalhoven, rijd je via de goede ontsluitingen zo de stad in en uit.

  Bekijk de woningen
  Voorzieningen in de buurt