Wonen in een groene omgeving

Duurzaam wonen stopt niet bij de voordeur. Sterker nog: het begint juist allemaal bij een groene woonomgeving. Wist je dat wonen in het groen veel voordelen met zich meebrengt op korte én lange termijn? Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hieronder de interactieve video en kom alles te weten over dit thema. 

De toekomst is nu

Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. Hier groeien fruitbomen en inheemse planten welke een leefgebied vormen voor een verscheidenheid aan dieren. De Waalhoven ligt in de overgang van de stad en het uiterwaardenlandschap, uniek in Nederland. Hier wordt gebouwd aan de wilde stad waar natuur en bebouwing hand in hand samen verder gaan. Op deze plek heb je elke dag een vakantiegevoel.

De video start met een korte introductie. Wil je direct de voordelen zien, klik dan op de knop in de video om de introductie over te slaan. 

Wanneer kan ik hier wonen Planning
Bekijk de woningen Aanbod