Vrijstaande woning #012

€ 1.210.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je eens voor… wonen dicht bij een boomgaard. Niets meer dan groen en water om je heen. En tóch, in de verte, knipoogt de stad Nijmegen. Vogeltjes die fluiten als je op je beschutte terras zit van je vrijstaande woning. Genieten van het vrije uitzicht en toch volop privacy. Alsof je elke dag wakker wordt in je vakantiehuis, maar dit is de plek waar jij woont. Door de mix van glazen delen en hout in warme, natuurlijke tinten smelten de woningen perfect in de groene omgeving.


Samen en privé, lees hier meer over De Boomgaard...

Verkocht

Vrijstaande woning #012

€ 1.210.000
ca. 191 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 125 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. Alle vrijstaande woningen hebben een keuken met een kookeiland en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora bestaande uit een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en Franke kraan. De vrijstaande woning type 2 en 3 krijgen daarnaast ook standaard een ingebouwde wijnklimaatkast.

Alternatief aanbod