Vrijstaande woning #008

€ 1.065.500 v.o.n. In optie

Omschrijving

De zon schijnt en je zet lekker de schuifpui open. Dit wordt een mooie dag en je hebt nú al zin in de barbecue met vrienden vanavond. Maar eerst nog even werken. Als je daar aan toekomt… Want met de schuifpui open is de kans groot dat de buurvrouw even binnenstapt voor een kop koffie. Alleen maar gezellig! Dan kun je ook nog even afspreken wanneer het volgende etentje plaatsvindt. 

In optie

Vrijstaande woning #008

€ 1.065.500
ca. 193 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 30 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. Alle vrijstaande woningen hebben een keuken met een kookeiland en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora bestaande uit een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en Franke kraan. De vrijstaande woning type 2 en 3 krijgen daarnaast ook standaard een ingebouwde wijnklimaatkast.

Alternatief aanbod