Vrijstaande woning

v.a. € 1.050.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Stel je eens voor… wonen dicht bij een boomgaard. Grenzend aan het historische Fort Beneden Lent. Niets meer dan groen en water om je heen. En tóch in de verte knipoogt de stad Nijmegen. Vogeltjes die fluiten als je op je beschutte terras zit van je vrijstaande woning. Genieten van het vrije uitzicht en toch volop privacy. Alsof je elke dag wakker wordt in je vakantiehuis, maar dit is de plek waar jij woont. Kun je het je voorstellen? Hier in het mooie en groene Benedenerf in De Waalhoven komen 11 gevarieerde vrijstaande, duurzame woningen mét een eigen terras en parkeergelegenheid beschikbaar. Iets voor jou?

In voorbereiding

Vrijstaande woning

v.a.
€ 1.050.000
ca. 198 - 207 m2
4 - 5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus!