Erfwoning Hoek

v.a. € 650.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf kom 1 duurzame erfwoning hoek beschikbaar mét een eigen terras. Zoeken naar een parkeerplek hoeft niet meer, want je auto parkeer je lekker dicht bij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

In voorbereiding

Erfwoning Hoek

v.a.
€ 650.000
ca. 136 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw