Erfwoning Hoek Special #016

€ 736.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op je eigen terras sta jij met een koffie in de hand te genieten van het vrije uitzicht en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Deze unieke erfwoning ligt op een bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk. Door de landelijke architectuur met transparante glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelt de woning perfect samen met de groene omgeving. 

Verkocht

Erfwoning Hoek Special #016

€ 736.500
ca. 188 m2
6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 87 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. De erfwoningen hebben een rechte keukenopstelling en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens bestaande uit een inductiekookplaat, wandafzuigkap, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en Franke kraan.