2 onder 1 kap

ca. € 917.500 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Spontane ontmoetingen en bijpraten met de buren wanneer je zin hebt. Alles kan en mag. De luxe van je prachtige woning ervaren, maar ook de verbondenheid met de community en het landschap. Hier voel jij je thuis. Omringd door groen en het schitterende water van De Waal. Het bruisende centrum van Nijmegen in het zicht. Hier in het mooie en groene Benedenerf in De Waalhoven komen 4 duurzame 2 onder 1 kapwoningen met een terras én parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar. Past dit bij jou?

In voorbereiding

2 onder 1 kap

ca.
€ 917.500
ca. 167 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-westen
image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een keukenopstelling met losstaand kookeiland. De keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora bestaande uit een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en Franke kraan.

Alternatief aanbod