2 onder 1 kap #010

€ 945.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Het is een feest om thuis te komen, wat woon je hier toch prachtig. Door de mix van glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelten de woningen perfect in de groene omgeving. Bouwnummer 10 biedt alle ruimte voor jouw gezin. Je hoort de kinderen al gieren van de pret en de hond komt je kwispelend tegemoet. Misschien is het wel een goed idee om de barbecue aan te steken vanavond… Hier wonen is écht thuiskomen!

Verkocht

2 onder 1 kap #010

€ 945.000
ca. 167 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 32 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Hout natuurlijk van nu

De woningen van Benedenerf zijn niet alleen prachtig aan de buitenkant, de binnenkant is al even mooi! De woningen worden namelijk gebouwd met duurzaam geproduceerd hout. Milieuvriendelijk, want hout is een hernieuwbaar product, wat meerdere malen terug groeit binnen de levensduur van een woning. De voordelen op een rijtje:


  • Hout reguleert van nature vocht, waardoor het zich perfect leent voor de isolatie van woningen. De luchtvochtigheid is goed in evenwicht en dit heeft een positieve invloed op het klimaat en de temperatuur binnenshuis. Een pluspunt voor zowel jouw gezondheid als je energierekening!
  • Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw onze stressniveaus vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert en de concentratie verbetert. 
  • Houtbouw draagt bij aan CO2 reductie, wat direct leidt tot klimaatverbetering. Win-win dus! 

Meer informatie over houtbouw

image alt

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een keukenopstelling met losstaand kookeiland. De keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora bestaande uit een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en Franke kraan.

Alternatief aanbod