Verkoopfasering Benedenerf

1 februari '24

Benedenerf bestaat in totaal uit 19 unieke woningen midden in het prachtige landschap van de Waal en de stad Nijmegen. Om de verkoop van deze unieke woningen soepel te laten verlopen, hebben wij een verkoopfasering aangebracht in het project. De eerste fase die binnenkort in verkoop gaat zijn de bouwnummers 8 t/m 19 en bevat alle woningtypes die Benedenerf rijk is.

Schrijf je in!

Kans maken op een woning in fase 2? Schrijf je dan zo snel mogelijk in als belangstellende voor deze projectfase, ook als je je al hebt aangemeld voor fase 1. Belangrijk, omdat de datum waarop je je inschrijft voor deze fase meetelt bij de toewijzing van deze woningen. Lees hier alles over hoe onze transparante toewijzingsprocedure in zijn werk gaat.

Benedenerf fase 2

In deze fase worden de bouwnummers 1 t/m 7 in verkoop gebracht. 5 prachtige vrijstaande woningen en 2 2 onder 1 kap woningen. Allemaal met een fantastisch terras en luxe afgewerkt, net zoals de rest van Benedenerf. De verwachting is dat deze fase medio tweede kwartaal van 2024 in verkoop gaat.

Naar woningen Benedenerf fase 2
Contact Ik heb een vraag
Aanbod Bekijk de woningen van fase 2