Verkoop Benedenerf fase 2 gestart

2 juli '24

Het is zover, de verkoop van de laatste 7 woningen (fase 2) is gestart! Vanaf nu kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Alles wat je nodig hebt om een goede keuze te maken, staat online bij het woningaanbod en in jouw persoonlijke account.

Je hebt de tijd tot dinsdag 9 juli 14.00 uur om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Inschrijven via woningaanbod

Geef je voorkeuren door

Ga er eens lekker voor zitten en bekijk alle verkoopdocumenten goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 10 juli na 14.00 uur in je mailbox. In jouw persoonlijke account op de website kun je dan ook zelf zien of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Informatiecentrum Waalsprong

In het informatiecentrum Waalsprong staat een grote maquette van de hele Waalsprong, maar ook van De Waalhoven. De beide maquettes geven een goed beeld hoe de woningen van De Waalhoven gelegen zijn ten opzichte van het Waallandschap, de Waalsprong en de stad Nijmegen.

Ben je geïnteresseerd in 1 van de woningen in Benedenerf, dan kun je hier tevens een mooie brochure komen ophalen. Je bent van harte welkom, kijk op de website van De Waalsprong voor de actuele openingstijden van het informatiecentrum.

Website informatiecentrum Waalsprong
  Contact
  Aanbod