Nieuw woningaanbod in De Waalhoven

23 maart '23

De Waalhoven, een plek waar nog heel veel te gebeuren staat, zet een stap de toekomst in. Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. De woningtypen van Benedenerf staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in Benedenerf

Op deze bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk sta jij met een koffietje op je terras en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Wat een heerlijk gevoel! Op de pagina woningen kun je de schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023. Dit bijzondere buurtje bestaat uit 19 woningen, in verschillende typen namelijk:

  • 4 2 onder 1 kap woningen
  • 11 vrijstaande woningen
  • 3 erfwoningen
  • 1 erfwoning special

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Benedenerf. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Naar de pagina 'Woningen'

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningaanbod