Maak alvast kennis met de makelaars

15 januari '24

Straks heb je de mogelijkheid om het aankopen van een woning volledig digitaal te doen. Je kunt zelfs je handtekening, thuis op de bank of waar dan ook, digitaal zetten op de koopcontracten. Maar, ga je liever met een makelaar om tafel om al je vragen nog eens door te nemen? Dan kan dat natuurlijk ook, aan jou de keus. Er zijn zelfs meerdere makelaars betrokken bij Benedenerf, we stellen ze graag even aan je voor.

Hans Janssen Makelaars

Janneke Wenting is als kandidaat-makelaar al zeer geruime tijd werkzaam bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Janneke is voor ons al lange tijd betrokken bij projecten in Nijmegen, zoals bij de verkoop van de woningen in de Historische Tuin en Steltse Dijkgaarden.

Havenkade Nijmegen

Hans Janssen Makelaars
St. Canisiussingel 19 H
6511 TE Nijmegen
Tel: 06-10934555
Mail: [email protected]

Ernst Kleijn Makelaardij

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor diverse projecten in Nijmegen en zo ook voor Benedenerf. Hij is al jaren betrokken en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een nieuwbouwwoning in Nijmegen geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de woningen in Benedenerf. Ook kan hij je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ernst vinden plaats in LIV Woonbelevingscentrum op de Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.

Ernst Kleijn Makelaardij
Tel: 06-83579007
Mail: [email protected]

Havenkade Nijmegen
  Veel gestelde vragen
  Contact