Jouw nieuwe keuken in Benedenerf

12 december '23

Of ‘ie nou groot is of klein, de keuken is het kloppende hart van vele woningen. Het is vaak het middelpunt van je huis én de plek waar je samenkomt en je jouw gasten ontvangt. Aangezien het een plek is waar we doorgaans veel tijd doorbrengen, is het extra belangrijk dat jij je helemaal thuis voelt in jouw keuken. En misschien wel net zo belangrijk; dat deze plek er goed uit ziet!

Inclusief complete keuken

Alle woningen in Benedenerf worden opgeleverd met een complete keuken van Satink Keukens. In alle drukte rondom je nieuwe woning zorgt Satink Keukens dat het keukentraject prettig verloopt. Daardoor kan jij je bezig houden met het inrichten en aankleden van jouw droomwoning. De gloednieuwe keuken is standaard opgenomen in de v.o.n. prijs en is inclusief kasten, werkblad, spoelbak en kraan, diverse inbouwapparatuur en het aansluiten en monteren van de keuken.

Vrijstaande woning

In Benedenerf komen er drie verschillende types van de vrijstaande woning. Dat betekent ook drie verschillende keukenopstellingen. Alle vrijstaande woningen hebben een keuken met een kookeiland en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora. Zo worden de keukens uitgevoerd met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en een Franke kraan. De vrijstaande woning type 2 en 3 krijgen daarnaast ook standaard een ingebouwde wijnklimaatkast.

Type 1

Type 1

Type 2

Type 2

Type 3

Type 3
image alt

2 onder 1 kapwoning

De 2 onder 1 kapwoningen hebben net als de vrijstaande woningen een keukenopstelling met losstaand kookeiland. Ook deze woningen zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens en Bora. De keukens worden uitgevoerd met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en een Franke kraan.

image alt

Erfwoningen

Ook de erfwoningen in Benedenerf zijn voorzien van een complete keuken. Deze keukens hebben een rechte opstelling en zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur van Siemens. De keukens worden uitgevoerd met een inductiekookplaat, wandafzuigkap, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en een Franke kraan. Het kunststof werkblad maakt de keuken helemaal af!

Andere wensen?

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. Ziet jouw droomkeuken er anders uit? In overleg met de leverancier is van alles mogelijk. Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, is jouw keuken in ieder geval gebruiksklaar. Of je nu kiest voor een standaard of een aangepast ontwerp. Jij beslist!

Interesse? Meld je aan!

In Benedenerf woon je midden in het groen óp fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Dit unieke plan telt 19 luxe woningen die naast een boomgaard liggen. Een deel van de woningen wordt uitgevoerd in hout en alle woningen passen perfect in het groene landschap. Ontdek de diverse woningtypes en laat je verleiden. Interesse? Meld je bij het woningaanbod aan voor de projectfase en word automatisch op de hoogte gehouden.

Bekijk woningen
  Contact
  Actueel aanbod